Tokë

€50,000

Qeparo, Toka Shqipëria për Shitje. Truall per Shitje ne bregdetin shqiptar,

0 Dhoma gjumi | 0 Banjë | Tokë

Detalet

€100,000

Truall per Shitje ne Mesdhe Himarë, Shqipëri,

0 Dhoma gjumi | 0 Banjë | Tokë

Detalet

€200,000

Truall per Shitje ne Vuno, Vlore. Toka në Shqipëri me pamje nga deti,

0 Dhoma gjumi | 0 Banjë | Tokë

Detalet

€210,000

Toke per shitje ne Radhime, Shqipëri,

0 Dhoma gjumi | 0 Banjë | Tokë

Detalet

396,000 €

Radhima, Toka Shqipëria për Shitje,

0 Dhoma gjumi | 0 Banjë | Tokë

Detalet

€400,000

Toka dhe Ndërtimi në Porto Palermo, Himarë për Shitje,

0 Dhoma gjumi | 0 Banjë | Tokë

Detalet

437,500 €

Truall per Shitje ne Petrele, Tirana. Toka Shqipëria për Shitje,

0 Dhoma gjumi | 0 Banjë | Tokë

Detalet

450,000 €

Beachfront Shqipëria Land, Toka në Lukove, Shqipëri,

0 Dhoma gjumi | 0 Banjë | Tokë

Detalet

600,000 €

Tirana Toka dhe 4000m2 Magazina për shitje në Kashar, Shqipëri,

0 Dhoma gjumi | 0 Banjë | Tokë

Detalet
Faqe 1 nga 3123