Rreth Nesh

accommodation

Realty Qëllimi kryesor është Shqipëria për të tërhequr investimet e huaja në Shqipëri. Pasuri e patundshme në Shqipëri nëpërmjet zyrave tona në Tiranë, Himara, Vlora dhe Saranda do të drejtojë klientëve tanë nëpërmjet të gjithë procesin e nevojshëm për një tranzicion të qetë. Ne jemi këtu për të bërë ëndrrat tuaja të blerë pronë në Shqipëri bregdetit të vijnë e vërtetë. Ne ju ofrojmë me ndihmën besueshëm Shqipërisë pronës në çdo hap të këtij procesi. Ne jemi më të vjetër kompani të pasurive të patundshme e cila ka qenë e marketingut pronat e shqiptarëve jashtë shtetit që nga viti 2005. Ne jemi krenar të kemi shërbyer qindra e klientëve të huaj, si dhe të diasporës të mëdha dhe të pasur shqiptarë që kanë blerë nëpërmjet nesh.