Lalzi Bay

30,461 €

Apartamente për shitje në Lalzi Bay Resort,

0 Dhoma gjumi | 0 Banjë | Apartamente

Detalet

50,318 €

Apartamente për shitje në Lalzi Bay Resort, Shqipëri,

0 Dhoma gjumi | 0 Banjë | Apartament

Detalet

50,318 €

Banesat shitje në Lalzi Bay Resort,

0 Dhoma gjumi | 0 Banjë | Apartamente

Detalet

68,107 €

Apartamente në Shqipëri, Shiko Apartamente Deti në gjirin e Lalzit,

1 Dhoma gjumi | 0 Banjë | Apartamente

Detalet

71,280 €

Albania Property në gjirin e Lalzit. Blej Apartamente në Mesdhe Shqipëri,

2 Dhoma gjumi | 0 Banjë | Apartamente, Vila

Detalet

135,774 €

Villa dhe Apartamente në Shqipëri, Lalzi Bay Resort,

2 Dhoma gjumi | 0 Banjë | Vila, Apartamente

Detalet

138,075 €

Frontline Villa Pronës në Shqipëri. Blej pronës Shqipërinë,

2 Dhoma gjumi | 1 Banjë | Apartamente, Vila

Detalet

232,600 €

Blej pronës Shqipërinë. Pronë beachfront në Shqipëri,

2 Dhoma gjumi | 0 Banjë | Vila, Apartamente

Detalet

Located near the block area and an artificial lake in a new building

Land for Sale in Lalzi Bay Albania,

0 Dhoma gjumi | 0 Banjë | Tokë

Detalet
Faqe 1 nga 212